В Одесі заявили про захоплення землі

В Аркадії, на вулиці Генуезькій, нахалбуд готелю захопив міську землю. Про це повідомив голова міського ДАБК Олександр Авдєєв.

Приблизно рік тому в Аркадії скасували документи на будівництво нового хмарочоса на місці готелю "Вікторія" на вулиці Генуезькій, 24-а. Тут хотіли збудувати 24-поверхівку, але видані документи відкликали.

Як пише портал Вгороде, ТОВ "МАКАО" мало проводити роботи без втручання в несучі конструкції. Проте, за фактом, захопила земельну ділянку міста. Департаментом архітектури та містобудування видано містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції готелю "Вікторія" без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаментів у плані та висотних позначок будівлі.

ДАБК Одеської міської ради зареєструвала повідомлення про початок виконання підготовчих робіт. Але будівельники пішли далі. 14 березня управління ініціювало та провело комісійне обстеження зазначеного об'єкту із залученням представників Департаментів з благоустрою, архітектури та містобудування, земельних ресурсів та Приморської районної адміністрації міста.

Комісія встановила, що ТОВ "МАКАО" самовільно виконує будівельні роботи з влаштування котловану глибиною близько п'яти метрів та трирівневої монолітної залізобетонної прибудови з тильного боку будівлі на земельній ділянці, що належить територіальній громаді Одеси. Управління ДАБК направило листи до органів прокуратури, поліції та Юридичного департаменту для прийняття необхідних дій для зупинення робіт та знесення нахалбуду.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews