ДТП в Одеській області: загинула одна людина, трьох – доставили в лікарню

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Ізмаїльському районі.

Унаслідок аварії, що сталася на автодорозі сполученням Одеса – Рені біля села Орлівка, загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.

Попередньо встановлено, що 47-річний житель села Новосільське, рухаючись на легковому автомобілі «ВАЗ» убік Ізмаїла, здійснював обгін вантажних автомобілів і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з однією із вантажівок «IVECO» під керуванням 51-річного жителя Одеси.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 42-річний односелець водія «ВАЗ». Керманичів обох транспортних засобів та 37-річного брата водія легковика доставили до Ренійської центральної міської лікарні з чисельними переломами і забоями кінцівок. Водіїв перевіряють на стан алкогольного сп’яніння.

На місці події працювали співробітники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлювали всі обставини аварії.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews