Одеська область: 30 генераторів передадуть військовим, об’єктам критичної та соціальної інфраструктури

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з засновником та президентом неурядової організації Global Empowerment Mission Майклом Каппоні.

Після ракетного обстрілу селища Сергіївки Майкл Каппоні запропонував допомогу для Одещини і його фонд дуже оперативно відновив вікна у дитячому садочку, ліцеї та лікарні в селищі Сергіївка, які були пошкоджені в наслідок ракетного удару. А також взимку передав партію продовольчих наборів та 5 генераторів.

І сьогодні Одеська область отримала від «Global Empowerment Mission» чергову партію гуманітарною допомоги - 30 генераторів.

«Мета діяльності моєї організації – допомагати людям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, військових конфліктів та інших глобальних трагедій людства. Тому підтримка Одеської області для мене наразі вкрай важлива. Ми готові допомагати і в подальшому» - наголосив Майкл Каппоні.

«Хочу подякувати за співпрацю місії GEM в Україні та роботу в Одеському регіоні зокрема. Генератори, які ми отримали від наших американських партнерів, будуть передані військовим та розподілені між об’єктами критичної та соціальної інфраструктури» - зазначив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews