В Одесі грабіжники все продали, а гроші витратили

Подія сталася в Приморському районі Одеси. В магазині на Італійському бульварі зловмисники помітили молодого чоловіка з мобільним телефоном і грошима в руках. Той розраховувався за покупки і пішов, не здогадуючись, що став об’єктом для дармової наживи.

Правопорушники пішли за громадянином слідом, а у Генуезському сквері напали на нього. Один чоловік ударив потерпілого у груди та обличчя й потягнувся до його сумки, в якій донеччан, будучи промоутером, тримав 20 стартових пакетів одного з операторів мобільного зв’язку. Інший нападник відібрав у постраждалого два телефони. Молодик спробував повернути своє майно, однак його штовхнули на землю і позбавили ще й паспорта та 400 гривень, які були у кишені. Загалом спільники завдали чоловіку збитки на суму вісім тисяч гривень.

Потерпілий звернувся до працівників відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1, і правоохоронці протягом кількох годин затримали за підозрою у скоєнні злочину 37-річного місцевого жителя. У нього вилучили паспорт заявника. Пошук решти майна продовжується. Поліцейські з’ясували, що зловмисники все продали, а гроші витратили.

«Нині, за наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), поєднаному із насильством, що не є небезпечним для життя особи, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають заходи, спрямовані на встановлення місця перебування другого учасника пограбування», - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Анжела Пантелейчук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews