Як вибрати чоловічі парфуми

Парфумованою продукцією користуються не лише жінки. Для впевненого у собі чоловіка, для якого важлива гармонійність власного образу та зовнішнього вигляду, це також невід’ємна складова. Аромати для сильної статі прийнято вважати більш різкими та важкими, хоча вони не завжди такі. Серед лінійок, запропонованих виробниками, є також свіжі та навіть з цитрусовими або морськими нотками.

Правильно вибраний парфум якомога точніше підкреслюватиме чоловічу силу та впевненість. Товари, які пропонує інтернет-магазин Notino, відрізняються високою якістю. У каталозі є багато брендової продукції від відомих світових виробників. Для кожної пропозиції докладно вказані характеристики. Потрібно точно ознайомитись з ними перед покупкою.

чоловічі парфуми

Які головні особливості вибору

Якщо потрібно вибрати подарунок для коханого, батька, брата, друга, жінки часто звертають увагу на парфумерію. Чоловічі парфуми не лише підкреслюють індивідуальність власника, а й допомагають створити власний, неповторний стиль. Ще у давні часи ароматичні композиції використовували для різних цілей. І зараз вони теж мають різне призначення. Серед них є товари для певного сезону, випадків у житті, дня й вечора.

Раніше парфумерну продукцію не розділяли за статтю, уся вона вважалася універсальною. Власне чоловічі аромати почали випускати не так давно. Зараз вони продаються у широкому асортименті, тому завжди можна знайти найкращий варіант. Попередньо потрібно керуватися віком людини, для якої купується продукт. Свіжі композиції створені для молодих. Насичені й глибокі найкраще підтверджують мудрість і досвід, отримані у поважному віці.

Має значення також темперамент чоловіка. Енергійним, наприклад, чудово підходять аромати з нотками цитрусових. Свіжі створені для романтиків. Професійна діяльність – теж важливий критерій. Для ділового чоловіка, наприклад, керівника компанії чи топ-менеджера, дуже важливий статус. Найкраще підкреслити престижність і солідність допоможуть елітні аромати. Слід уточнити й категорію, адже буває і недорога продукція типу мас-маркет.

чоловічі парфуми

Чим чоловічі парфуми відрізняються від жіночих

Слід виділити декілька основних відмінностей. Виробники ароматів для сильної статі враховують фізіологічні особливості цільової аудиторії, наслідують останні тенденції та не забувають про смаки сучасних людей. Чоловіча парфумерія має декілька рис, за якими не схожа на жіночу:

  • склад. Компоненти в цьому випадку більш різкі, гострі й важкі. Саме такі чудово підкреслюють основні риси чоловічого характеру – сміливість, енергійність, витривалість. Переважають деревні, амброві, фужерні ноти, присутні також фруктові;
  • стійкість. Чоловічі парфуми довше тримаються на шкірі або одязі. Це пов’язано з тим, що представники сильної статі пітніють частіше й більше. Для кращої фіксації використовують велику кількість амбри;
  • дизайн. Він стриманий і лаконічний, може бути трохи суворим.

Формат випуску та концентрація теж мають значення.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews