Голова ОВА в Одесі: Ситуація з електропостачанням в Одеській області залишається складною

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з делегацією Посольства Швейцарії в Україні на чолі з директором програми співробітництва Посольства Швейцарії в Україні Андреасом Хубером.

Максим Марченко подякував представникам Посольства Швейцарії в Україні за допомогу та підтримку, яку Швейцарія надає нашій країні та українцям, а також коротко поінформував про безпекову ситуацію безпосередньо в Одеській області.

Начальник ОВА зазначив, що під час ракетного обстрілу завдано значних пошкоджень об’єктам системи енергозабезпечення, тому ситуація з електропостачанням в Одеській області залишається складною.

Пан Андреас Хубер підкреслив, що Швейцарія була і залишається на стороні України і швейцарський Уряд докладає максимум зусиль для допомоги та підтримки нашої держави.

В ході розмови представники делегації Посольства Швейцарії в Україні наголосили, що метою їх візиту до Одещини є ознайомлення з об’єктами культурної спадщини, а також із зруйнованими внаслідок війни цивільними об’єктами, які потребують відновлення та проведення реставраційних робіт.

«26 січня цього року історичний центр міста Одеси внесено до переліку світової спадщини ЮНЕСКО, що є значним успіхом для міста, оскільки це сприятиме плідному співробітництву між Швейцарією та Україною», - повідомив Андреас Хубер.

Під час зустрічі сторони торкнулись питання розробки та реалізації спільних проєктів з відновлення критичної інфраструктури, підтримки внутрішньо переміщених осіб в Одеській області і домовились про подальшу активну співпрацю та об’єднання зусиль для спільного подолання наслідків військової агресії в Одеській області.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews