Трагічна ДТП в Одеській області: жінка загинула

В Ізмаїльському районі в результаті негоди сталася аварія з летальним результатом. Легковик злетів у кювет та перекинувся. Жінка-пасажирка загинула від числених травм. Подія сталася на трасі біля села Новоселівка Кілійської громади. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльський районний відділ поліції в Одеській області.

33-річний водій легковика, рухаючись в напрямку Ізмаїла, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Керманич не постраждав, а от 63-річна знайома чоловіка, яка була на пасажирському сидінні, зазнала серйозних травм, від яких померла в лікарні.

На місці події працює слідчо-оперативна группа. Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews