В Одесі величезна втрата

Велика втрата Одеси та Міжнародного гуманітарного університету. Пішов із життя Віталій Григорович Шутурмінський – декан факультету стоматології та фармації, доктор медичних наук, професор. Він був справжнім членом команди, на якого завжди можна покластися. Його любили студенти, з повагою ставилися колеги.
Цією сумною новиною на власній сторінці у соцмережі Фейсбук поділився Президент Міжнародного гуманітарного університету Сергій Ківалов.

У 2016 році Віталій Григорович Шутурмінський очолив Одеський медичний інститут, який працював у структурі МДУ. Під його чуйним керівництвом активно розвивався медичний напрямок у нашому виші.

За час наукової діяльності Віталій Григорович опублікував понад 80 статей, 25 науково-методичних посібників. При цьому він не залишав лікарської практики та вів прийом пацієнтів на базі Університетської стоматологічної клініки.

Від імені всього колективу Міжнародного гуманітарного університету Сергій Ківалов висловив глибоке співчуття родині Віталія Григоровича Шутурмінського. "Світла пам'ять про нього назавжди збережеться у наших серцях". - підкреслив Президент міжнародного гуманітарного університету.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews