Мер Ізмаїла привітав з Днем Соборності України

"Соборність України – це святий і неперехідний символ єднання нашої нації.

За ідею створення єдиної, соборної України боролись численні покоління щиросердних патріотів. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутнього об’єднання українських земель. Дата 22 січня 1919 року навіки вкарбувалася в національний літопис як величне свято возз’єднання українського народу. Це була величезна історична перемога українців, яка стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за волю та незалежність, за неподільність української землі і непохитність української нації",- пише у своєму привітанні до ізмаїльчан Андрій Абрамченко.

Мер Ізмаїла наголосив, що сьогодні герої сучасності із зброєю в руках відстоюють соборність та незалежність. "В умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України наші мужні, рішучі, героїчні Захисники впевнено звільняють нашу землю від окупантів та наближають Перемогу. Ми молімось за тих, хто захищає нашу державу, і схиляємо голови перед пам’яттю кожного українського воїна, який віддав своє життя за право українців жити на власний розсуд у єдиній незалежній країні. Вічна пам’ять і вічна слава героям!
Шановні ізмаїльчани! Ми віримо в нашу Перемогу і впевнені у щасливому майбутньому України! Разом ми обов’язково переможемо. Бо ми єдині у любові до України".

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews