ДТП в Одеській області: від отриманих травм старший за віком керманич загинув

Одна людина загинула та одна травмована в результаті лобового зіткнення вантажних автомобілів, яке сталося на автодорозі Одеса-Рені біля села Маяки.

Попередньо поліцейські встановили, що 26-річний вінничанин, керуючи тягачем «Daf» з причепом, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою «Vermeer» під керуванням 25-річного вінниччанина.

Від отриманих травм старший за віком керманич загинув. Молодшого чоловіка ушпиталили зі струсом головного мозку та забоями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники Одеського районного управління поліції № 2. поліцейські розслідують обставини дтп в одеському районіполіцейські розслідують обставини дтп в одеському районі

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews