В Одеській області поліція вимагає жорстко покарати винного у скоєнні ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася в селищі Лиманське Роздільнянського району. Поліцейські встановили, що 29-річний водій автомобіля «BMW» перевищив допустиму швидкість руху, не впорався з керуванням і виїхав з дороги в бетонну стіну гаражів, розташованих вздовж узбіччя. Транспортний засіб перекинувся, постраждали і водій, і його 31-річна пасажирка.

Керманичу медики діагностували перелом ліктьової кістки та забої, а жінці – відкриту черепно-мозкову травму, переломи шийних хребців і ребер, двобічний пневмогемоторакс та вивих ключиці. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані пасажиркою тілесні ушкодження є небезпечними для життя і належать до категорії тяжких.

Поліцейські перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння, він був нетверезим.

Зібравши в ході досудового розслідування докази і визнавши їх достатніми, слідчі поліції висунули чоловіку обвинувачення в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Це кримінальне правопорушення передбачене частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Тепер правопорушнику загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews