Ректор Міжнародного гуманітарного університету в Одесі: Миру нам та великих перемог

Щиро вітаю вас з Новим роком! Напередодні цих свят ми зазвичай підбиваємо підсумки, аналізуємо, радіємо успіхам і віримо, що прийдешній рік буде мирним, щедрим до нас і принесе нам довгоочікувану перемогу. Про це йдеться у новорічному привітання ректора Міжнародного гуманітарного університету в Одесі Костянтина Громовенко.

«2022 рік був нелегким роком та став викликом для всієї країни. Для нас, великої родини Міжнародного гуманітарного університету , цей рік став справді особливим: ми відсвяткували 20-річчя нашої Alma mater, ми досягли значних успіхів у навчанні, науці, спорті, соціальних ініціативах, міжнародних проектах. Підписано меморандуми про співпрацю та відбулися численні наукові форуми, освітні конкурси, круглі столи, зустрічі з вченими, митцями, дипломатами, різноманітні виставки, тренінги, спортивні змагання. Студенти брали активну участь у громадському житті і волонтерській роботі, фестивалях, конкурсах».

Ректор Міжнародного гуманітарного університету впевнений, що в 2023-му році університет збереже та зміцнить свій освітній, науковий та інноваційний потенціал, буде розвивати академічні традиції, пропонувати прогресивні зміни для суспільства, всебічно сприяти гармонійному розвитку студентства як висококваліфікованих фахівців і духовно багатих особистостей з активною патріотичною і громадянською позицією. «Для цього у нас є всі можливості!

В новому році я бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я та здійснення мрій. Нехай ваші оселі будуть сповнені добробутом, злагодою і радістю. Миру нам та великих перемог», - пише Костянтин Громовенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews