Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Бажаю всім нам Перемоги, а разом з нею — мирного неба і впевненості в щасливе майбутнє

2022 рік став найскладнішим в житті нашої країни та кожного з нас. Він ще більше згуртував нас, зробив сильнішими та непереможними. Громада нашого міста об’єднана спільною метою – Перемогою України. Про це у новорічному привітанні пише мер Ізмаїла Андрій Абрамченко

В умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України разом ми оперативно розв’язували завдання забезпечення життєдіяльності громади, питання забезпечення територіальної оборони та соціального захисту наших громадян.

Ми готували сховища та укриття, облаштували пункти Незламності, турбувались про тисячі людей, які знайшли в Ізмаїлі прихисток.

У важкі воєнні часи наші захисники-ізмаїльчани на передовій боронять рідну Україну, а кожен з нас на місці працює на своєму фронті.

У посиленому режимі, разом з усією країною, ми щоденно робимо свій важливий вклад у нашу Перемогу над російським агресором.

Ми віримо Збройним Силам України, радіємо кожному успіху на фронті і щодня дякуємо нашим захисникам за новий світанок.

Ми знаємо: Україна впевнено йде до Перемоги над ворогом!

Під час війни на Новий рік та Різдво Христове у нас одне спільне побажання - щоб до України разом з Перемогою над російським агресором прийшов мир, щоб життя знову стало мирним та безпечним.

Сьогодні ми, як ніколи, сповнені надій на мир в нашій країні, здоров'я і благополуччя близьких, щасливе майбутнє наших дітей.

Це головна запорука наших нинішніх і подальших успіхів і Перемог.

Шановні ізмаїльчани! Прийміть від Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Бажаю всім нам Перемоги, а разом з нею - мирного неба і впевненості в щасливе майбутнє України. Нехай Різдвяна зоря і далі об’єднує нас вірою в Перемогу та подарує мир Україні!

Слава усім, хто захищає нашу державу!

Слава Україні!
Героям слава!

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews