Окупанти вбили морського піхотинця з Одеської області

Саф’янівська ОТГ знов у жалобі. На фронті загинув воїн з Утконосівки – 22-річний гранатометник 1-го взводу 2 роти морської піхоти в/ч А2613, матрос Дмитро Михайлов.

Про це повідомила голова Саф’янівської громади Наталя Тодорова під час чергової сесії сільської ради, передає “Бессарабія INFORM”.

Боєць загинув 11 грудня під час штурму ворожив позицій від авіабомбування в районі населеного пункту Водяне, Ясинуватського району Донецької області.

“Сумна звістка сколихнула нашу громаду – втратили Героя, мужнього захисника України, справжнього патріота, люблячого сина та коханого чоловіка, турботливого батька Дмитра Михайлова. З перших днів війни 22 річний Дмитро, мешканець села Утконосівка, добровільно став на захист рідної країни. Спочатку морський піхотинець знаходився на території Одеської області, після чого боронив Україну від російського ворога в найгарячіших точках – в Миколаївській, Херсонській, а згодом і в Донецьких областях. Останній запеклий бій Героя був в Ясинуватському районі Донецької області, коли він разом з побратимами штурмував ворожі позиції. Захисника накрила авіаційна бомба…”, – розповіли у сільський раді.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews