В Одеській області покарають винну у ДТП

Водійка автомобіля «ВАЗ», наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу в місті Подольск, не переконалася в безпеці свого руху і наїхала на перехожу, яка перетинала в той час дорогу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 39-річна потерпіла отримала переломом лобної кістки та струс головного мозку. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, яких зазнала жінка, належать до категорії тяжких за критерієм небезпеки для життя.

Визнавши зібрані поліцейськими під час досудового слідства докази достатніми, слідчі під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули правопорушниці звинувачення за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілій тяжкі тілесні ушкодження. Обвинувальний акт правоохоронці вже скерували до суду.

Жінці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews