Геннадій Труханов: Сьогодні ми розгортаємо «Пункти незламності», ця робота триває

Одеська мерія з перших днів війни співпрацює з ООН. З початку повномасштабного вторгнення допомога міжнародних партнерів суттєво збільшилася та має регулярний характер.

25 листопада 2022 року Одеський міський голова Геннадій Труханов зустрівся із представниками українського офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) на чолі з пані Кароліною Ліндхольм Біллінг.

Пані Ліндхольм Біллінг відзначила злагодженість взаємодії з мерією, а також системну плідну роботу з міським гуманітарним центром.

Під час зустрічі сторони обговорили ситуацію та сьогоднішні потреби міста, зокрема через евакуацію людей зі звільненого Херсона.

"Люди з інших регіонів, які вимушено переїжджають до Одеси, відзначають вашу значну роботу з розміщення та надання допомоги. Дякуємо за щирість, з якою ви приймаєте переселенців. Ми, безумовно, розуміємо, що потреби міста зростають. Та будемо раді продовжувати допомагати", - зазначила Уповноважена ООН в Україні з питань біженців.

Крім іншого, мер Одеси розповів про ситуацію, викликану регулярними атаками ворога на критичну інфраструктуру, роботу щодо подолання наслідків та підтримки людей.

«Сьогодні ми розгортаємо "Пункти незламності", ця робота триває. Пункти забезпечуються всім необхідним для тимчасового перебування людей», - сказав Геннадій Труханов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews