Одеська область: в місті Ізмаїл вже розгорнуті 8 мобільних пунктів обігріву

Станом на вчорашній вечір Одеська область була повністю знеструмлена. Ближче до опівночі електропостачання почали відновлювати.

Також в області продовжують розгортаються Пункти Незламності, де у разі необхідності кожен може отримати необхідну допомогу.

«Хочу зауважити, що ситуація не критична. Жоден ракетний удар нас не зламає і ми будемо робити все можливе, щоб у найкоротший термін повернутись до нормального життя зі світлом. Звертаюсь до усіх мешканців Одещини – якщо у вас є генератор або ж Starlink, допоможіть тим, хто цього потребує. У ці важкі часи нам треба бути об’єднаними як ніколи. Разом до Перемоги! Слава Україні!» – заявив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Глава Ізмаїльської військової адміністрації Родіон Абашев повідомив, що в населених пунктах Ізмаїльського району відкриті 10 Пунктів Незламності – 4 в пожежних частинах Державної служби з надзвичайних ситуацій та ще 6 в адміністративних будівлях громад.

В цих пунктах можна обігрітися, підзарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої. Необхідні тепло та можливість бути на звʼязку можна отримати і в мобільних та стаціонарних пунктах обігріву.

Пункти Незламності розташовані за адресами:

м.Ізмаїл, вул Адмірала Холостякова 79,
м.Вилкове, вул.Моряків – Десантників, 18,
м.Рені, вул.Соборна, 32,
м.Кілія, вул.Міру, 44,
с.Саф’яни, вул.Грушевського, 85, смт.Суворовe, вул.Пушкіна, 47.

Всього в Ізмаїльському районі за необхідності будуть відкриті 61 стаціонарний пункт обігріву, в місті Ізмаїл вже розгорнуті 8 мобільних пунктів обігріву. За словами мера міста Андрія Абрамченка, обігрітися, випити гарячого чаю чи кави, зарядити мобільні телефони та портативні зарядні пристрої можно у Пунктах Незламності відкритих у пожежних частинах ДСНС (вул.Толбухіна, 19, та вул.Придунайська, 445), а також за адресою вул.Адмірала Холостякова, 79 (художня школа).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews