Одеситам повідомили, що робити якщо у квартирі немає води

В Одесі відновлено енергоживлення всіх насосних станцій, окрім тих, що забезпечують водою споживачів Суворівського району міста Одеси та мікрорайону “Слобідка”. По інших районах міста та передмістя водопостачання поступово відновлюється з дотриманням необхідного технологічного процесу.

Як це відбувається?

1) Насоси запускаються поступово, аби не зашкодити водопровідній системі та не викликати аварійних пошкоджень.
2) Водопровідна система наразі порожня, для її заповнення водою потрібен певний проміжок часу. На це впливає віддаленість споживача від насосної станції, поверх будинку та активність користування водою інших споживачів
3) Якщо Ви проживаєте у багатоповерховому будинку, зверніть увагу, що для забезпечення належного тиску водопостачання у таких будинках працюють підкачувальні насосні станції. Якщо вода тривалий час не з'являється, необхідно звернутись до балансоутримувача внутрішньобудинкових мереж (ЖКС, кооператив, ОСББ, керуюча компанія) і уточнити наявність енергоживлення цієї станції.

Наразі вода вже з'являється у будинках на перших поверхах Київського району та центральної частини міста. Враховуючи вищевказане, для повного відновлення водопостачання може бути потрібно від 4 годин до 8 годин. У випадку відсутності водопостачання зранку 24.11.2022 просимо звертатись до контакт-центру “Інфоксводоканалу” за тел. 705-55-05, 068-905-55-05, 066-905-55-05, 093-17-00-155.

Водопостачання Суворівського району та мікрорайону “Слобідка” буде забезпечено після відновлення енергопостачання відповідних об'єктів водоканалу.

Енергетики працюють безперервно та роблять все можливе для найшвидшого вирішення цього питання.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews