Геннадій Труханов: Наразі Херсону дуже потрібна техніка, що рятує життя

Одеса з перших днів війни допомагає прифронтовим українським містам. Знедавна такий статус має звільнений від окупантів Херсон. Місто повністю розграбоване ворогом.

Наразі в Херсонську область поступово повертається зв'язок, світло, газ. А Одеса – серед міст, які допомагають населенню всім іншим.

"Ми привезли півтори тисячі продуктових наборів. Крім цього, - суміші для дитячого харчування, а також корм для собак. За узгодженням з місцевими лікарнями доставлені необхідні медичні препарати та витратний матеріал. Ще весною Марсель передав Одесі автомобілі швидкої допомоги. Ми вдячні нашому французькому місту-побратиму. Весь цей час швидкі використовуються за призначенням та врятували не одне життя. Сьогодні одну з машин ми передали херсонцям. Як і пожежно-рятувальну машину. Наразі Херсону дуже потрібна техніка, що рятує життя", - розповів Геннадій Труханов.

Також делегація з Одеси привезла подарунки херсонським комунальникам - автовишку, поливомийну машину та п’ять електрогенераторів.

Крім того, на допомогу направлено групу одеських комунальників разом зі своєю технікою - автовишками, маніпулятором, цистернами для води, автомайстернею. Роботи будуть проводитись вахтовим методом.

Для допомоги Херсону також залучено бригаду фахівців «Одесагазу».

Одеса продовжить надавати прихисток тим, хто вирішив тимчасово виїхати з Херсона.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews