В Одесі комунальники працюють у посиленому режимі

Синоптики прогнозують різке погіршення погодних умов, тому комунальники з КП «Міські дороги» працюють у посиленому режимі.

У жовтні - листопаді на підприємстві проводиться переобладнання спецтехніки.

У рамках робіт встановлюють навісне зимове обладнання для боротьби зі сніговими заметами. Крім того, здійснюються огляд всієї техніки та її профілактичний ремонт. Після закінчення підготовки проводиться тестування роботи спецтехніки на території підприємства.

КП «Міські дороги» має у розпорядженні: снігоприбиральні машини, піскорозкидувачі, автогрейдери, екскаватори, снігоприбиральні машини «Глобус», навантажувачі, КДМ (комбіновані дорожні машини) та іншу техніку.

Загалом в осінньо-зимовому сезоні 2022-2023 р.р. для боротьби з негодою будуть задіяні 105 одиниць техніки, комбінована спецтехніка, трактори, автогрейдери, екскаватори та навантажувачі.

Наразі підготовка техніки для зимового утримання вже завершена.

Разом з цим спеціалісти підприємства розробили маршрути руху снігоприбиральної техніки з ліквідації снігових наметів та ожеледиці на вулицях м. Одеси, всього - 17 маршрутів.

Також розроблено маршрути руху снігоприбиральної техніки з обробки реагентами проїжджої частини та тротуарів, всього - 54 маршрути.

Загалом заготовлено 12929,85 т реагентів для обробки проїжджої частини та тротуарів.

На підприємстві розпочато цілодобове чергування робітників КП «Міські дороги» для оперативного реагування у разі погіршення погодних умов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews