Геннадій Труханов звернувся до одеситів: Всі ці кроки необхідні заради однієї мети — Перемоги

Дорогі друзі. Агонія ворога триває, проте з численними руйнівними наслідками. Наразі окупанти б’ють по енергетичному сектору, намагаючись нас зламати. Але вони так і не зрозуміли, що з кожним випробуванням ми стаємо тільки згуртованіше та сильніше. Про це Геннадій Труханов пише в соцсережі Фейсбук.

«З завтрашнього дня по всій країні буде обмежуватись постачання електроенергії. Це пов’язано з тим, що сьогодні росіяни знову зруйнували генеруючі об’єкти енергетики. Я звертаюся до всіх одеситів із проханням мінімізувати користування електроенергією з 07:00 до 23:00.

І поставитись до цього питання максимально серйозно. Якщо цього не зробити, то наступний можливий крок - тимчасові відключення.

Також від завтра буде обмежене використання вуличного освітлення. І я також прошу віднестись до цієї вимушеної міри з розумінням», - пише мер.

Геннадій Труханов впевнений, що цей період «ми, як і завжди, згуртуємось та не дамо себе залякати чи зламати. Адже всі ці кроки необхідні заради однієї мети – Перемоги».

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews