Мер Ізмаїла привітав військовослужбовців: Ми пишаємося Вами, молимось за Вас і віримо в нашу найскорішу Перемогу

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету мер Ізмаїла привітав військових з Днем Захисників і Захисниць України.

«З першого дня широкомасштабного вторгнення російської федерації, з першої хвилини ворожої навали Ви гідно виконуєте свій обов’язок — захищаєте Україну.

Російський агресор намагався в короткий термін знищити нашу державу.

Ворог мав за мету знівечити наш український дух, залякати і зламати нас, закатувати нашу волю до свободи.

Але завдяки Вам – нашим Захисникам і Захисницям, людям, які у найважчі для України часи взяли в руки зброю, - агресору тоді не вдалося втілити свої підступні плани і тепер вже ніколи не вдасться цього зробити.

Ми завжди знали, а тепер знає і весь світ, що наші Захисники ніколи не приймуть поразки, не зупиняться перед будь якими труднощами.

Ми впевненні, що Збройні Сили України обов’язково переможуть, бо наша армія захищає від чорної люті саме Життя, бо наші Захисники і Захисниці – це слава і гордість українського народу!

Великою ціною звільняються окуповані українські землі, але кожного дня нові міста та села повертаються під прапор нашої держави.
Ми схиляємо голови перед пам’яттю кожного українського воїна, який віддав своє життя за Україну, за право українців жити на власний розсуд у демократичній незалежній країні.
Вічна пам’ять і вічна слава героям», - йдеться у вітанні.

Андрій Абрамченко передав захисникам та захисницям України щирі вітання від громади Ізмаїла зі святом.

Він наголосив, що саме завдяки їхній силі та мужності українці – вільні.

«Щодня ми дякуємо Вам за життя, за можливість вчитися і працювати, за стійкість і відвагу, з якими Ви бороните рідну землю.

Ми пишаємося Вами, молимось за Вас і віримо в нашу найскорішу Перемогу!

Слава Захисникам і Захисницям України!

Слава Україні!», - пише мер Ізмаїла.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews