З нагоди Дня міста відбулося вручення нової Почесної відзнаки «За оборону Одеси»

За традицією в День міста Одеса вшановує своїх найвідданіших та найбільш заслужених дочок та синів.

За багаторічну просвітницьку та культурно-мистецьку діяльність, активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток літератури та мистецтва Євгена Мойсейовича Голобувського у попередні роки було нагороджено Почесною відзнакою Одеського міського голови імені Григорія Маразлі всіх трьох ступенів, що прирівнюється до статусу «Почесний громадянин міста Одеси».

Сьогодні, на честь Дня міста, Євгену Голубовському вручено нагородну атрибутику та посвідчення Почесного громадянина міста Одеси, - повідомляє офіційний сайт міста.

З нагоди відзначення 60-річного ювілею Почесною відзнакою Одеського міського голови імені Григорія Маразлі III ступеня відзначено президента аероклубу "Одеса", полковника Оборіна Костянтина Вікторовича.

Крім того, з нагоди Дня міста відбулося вручення нової Почесної відзнаки «За оборону Одеси». Її отримали волонтери та благодійники, працівники державних підприємств та комунальних служб, прості одесити, які разом зі Збройними Силами України сьогодні стоять на захисті нашої країни та міста, виборюючи незалежність країни від агресора.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews