Одеситів попередили, що попереду непроста зима

У разі недопущення ризиків виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру в умовах воєнного стану та враховуючи значний рівень заборгованості, звертаємось до одеситів не зривати платіжну дисципліну та сплатити борги за спожите опалення до настання опалювального сезону.

Нагадуємо, що рахунки надходять щомісяця, зокрема, в міжопалювальний період. В них відображена заборгованість (якщо така є за минулий період) та поточні нарахування абоненської плати відповідно до пункту 11 частини 1 статті 1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Своєчасна сплата за тепло дозволяє проводити закупівлю необхідних матеріалів для підготовки до опалювального сезону та своєчасне погашення заборгованостей по заробітній платі працівникам підприємтсва.

Дистанційно сплатити можна в особистому кабінеті на офіційному сайті КП «ТМО» ➡️ https://www.teplo.od.ua/2021/02/22/cabinet/
або через додаток банківського рахунку. Фізично — в касах банків та відділеннях Укрпошти.

Нас чекає насправді непроста зима, коли відповідальність кожного з нас окремо та всіх разом стане вирішальною, - пише телеграм канал Одеса офіційна.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews