В Одеській області ще одна величезна втрата: він був сиротою

23-річний мешканець міста Татарбунари, військовослужбовець Збройних Сил України Валентин Половенко загинув під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій. Про це повідомили на офіційній сторінці громади.

“Висловлюємо глибокі співчуття всім рідним та близьким. Це велика втрата для нашої громади та України. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Вічна пам’ять загиблому воїну. Герої не вмирають!”, – йдеться у повідомленні.

Підкреслимо, прощання з захисником відбудеться в п’ятницю 29 липня о 10:30 в храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Татарбунари.

За інформацією Голови ГО “Асоціація жінок України “Дія” Наталії Дєлієвої, яка особисто знала загиблого, Валентин проходив службу у 18-му окремому батальйоні морської піхоти. На фронт він пішов добровольцем, як і його брати.

“З Валіком я познайомилась с самого початку війни. Він виділявся серед бійців батальйону неординарної зовнішністю, у нього була надзвичайно щира посмішка і очі такі яскраві. Він у мене, як у волонтерки попросив мобільний телефон, я йому подарувала наче своїй дитині, він і радів наче дитина. Валік був сиротою, мама померла дуже рано і його та двох братів виховувала бабуся та тітка. Усі троє пішли добровольцями в ЗСУ”, – написала волонтерка у Фейсбуці, - повідомляє Бесарабія інформ.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews