Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко привітав мешканців громади: Україна вистоїть

Сьогодні, у День Хрещення Київської Русі-України, Ізмаїл з нагоди першого в історії нашої країни Дня Української Державності, провів церемонію підняття Державного Прапора України та поклав квіти до пам'ятника видатному українському поетові та громадському діячеві Тарасу Шевченку.

У заходах брав участь мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, який одягнув українську вишиванку.

Мер Ізмаїла оприлюднив і привітання до мешканців міста.

“Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання із знаменною датою в житті нашої держави – Днем Української державності!” – написав міський голова.

Він нагадав, що 28 липня Україна відзначає День Української Державності. Святкуючи його, ми утверджуємо спадкоємність понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

Андрій Абрамченко підкреслив, що прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців.

“Упродовж тривалої історії наш народ вів боротьбу за свободу та здобуття державності, за суверенітет України, за державні символи – прапор, герб і гімн, за самобутню культуру та можливість розмовляти українською мовою. Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, саме прагнення зберегти ці надбання є життєдайною силою, яка допомагає рухатися далі сучасній Україні. Наші мужні, рішучі, героїчні захисники стійко тримають найпотужніший ворожий удар, разом ми пліч-о-пліч захищаємо свою Батьківщину і непохитно віримо у нашу перемогу, у краще майбутнє нашої держави. Україна вистоїть. Україна завжди буде незалежною державою, її не зламати! Слава Україні!” – підкреслив міський голова.

https://www.facebook.com/100009425299308/videos/1413397762507785

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews