Одеська область: голова Роздільнянської райради Олександр Пресман проінспектував хід робіт з ремонту дороги

Сьогодні, 30 березня, хід виконання нещодавно розпочатих робіт на найбільш зруйнованій ділянці дороги Т-16-18 (км 0 – км 7) у Роздільнянському районі проінспектували голова райдержадміністрації Сергій Приходько, голова районної ради Олександр Пресман, Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко, Лиманський селищний голова Віктор Бакланов та керівник генпідрядної організації ТОВ «Березівкаагрошляхбуд», що виконує ремонтні роботи, Князь Хачатрян.

Дороги на Роздільнянщині, вкрай болюче питання, проте справа зрушилася з місця. І наразі на вищевказаній ділянці влаштовують основу із щебенево-піщаної суміші. Це необхідно для більш якісного укладання асфальту, адже щебенево-піщана подушка виключає розтріскування покриття та забезпечує довговічність дорожнього одягу.

Як інформує портал «Роздільнянська спільнота», в ході огляду виконання робіт присутні обговорили технічні моменти. Крім того, відзначимо, що ремонт доріг виконується в рамках державної програми «Велике будівництво».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *