СБУ задержала украинского журналиста

“Нинішнього голову Служби безпеки України Василя Грицака я знаю багато років як людину розумово обмежену. Сьогодні, 12 серпня 2016 року, Василь Сергійович дав мені можливість ще раз пересвідчитись, що час над ним не владний – він як ідіотом народився, так ідіотом і помре.

Сьогодні я сподівався потрапити в Чехію, де завтра в мене розпочинаються спортивні збори. Їхав автомобілем. У прикордонному переході «Грушів» пройшов паспортно-митні формальності й в’їхав на територію Польщі, ставши в чергу. Як тут до мене підійшов український прикордонник і попрохав мій паспорт. Після чого мені було оголошено, що я затриманий (фактично вже на території Польщі!) на прохання Служби безпеки України. Жодних претензій до мене прикордонники не мають, протокол затримання через це скласти не можуть, пояснити причину вилучення паспорту не здатні – кажуть, що зателефонували з СБУ й усно, без будь-яких законних підстав, попрохали не випускати мене з України.

Що робити тепер зі мною прикордонники не знають – наприклад, було б непогано мене нагодувати. Доки вирішили, що я поживу в автомобілі, можливо, приїдуть співробітники СБУ і щось пояснять. А мене цікаво інше – коли я побачу протокол свого затримання? Бо з моменту затримання сплинуло вже понад 3 години.”

Володимир Бойко

Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *