В Одесском облсовете подняли вопрос нехватки денег на питание школьников

Сегодня, 19 февраля, в Одесском областном совете поступило предложение внести в повестку текущей сессии обращение к президенту Украины, Верховной Раде Украины и Кабинету министров Украины относительно увеличения государственной субвенции образовательной сферы Одесской области. Как передает корреспондент Репортера, об этом заявил депутат Виталий Саутенков.

Источник: www.reporter.com.ua

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

One thought on “В Одесском облсовете подняли вопрос нехватки денег на питание школьников

  • 19.02.2016 в 12:34
    Ссылка

    Децентралізація, або адміністративно-територіальна реформа – це одна з ключових реформ, яка активно стартувала в Україні і є чи не найскладнішою. Це не просто злам усталеної системи, звичного укладу, перерозподіл фінансів. Це перерозподіл та делегування відповідальності за соціально-економічний розвиток територій на місця. Це те, про що багато говорили, про що мріяли, але ніяк не очікували. Ось такий собі парадокс та каламбур. Але Україні пощастило, що шлях децентралізації пройшло багато країн і нам є в кого повчитися що робити, а чого краще не робити.
    Познайомившись з досвідом децентралізації по-польськи, складається враження, що громадські експерти та урядовці з питань децентралізації багато чого запозичили саме там.
    Детальніше: http://www.prostir.ua/?blogs=uroky-polschi-v-pytannyah-finansovoji-detsentralizatsiji

    Ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *