Руководство полиции не в состоянии оценить популярное преступление своих подчиненных

У студії телеканалу «NewsОne», який сьогодні попрохав мій коментар з нагоди 9-ти днів з дня вбивства патрульною поліцією Києва Махайла Медведєва, я почув інформацію про те, що київський міський голова Кличко та голова Національної поліції Деканоїдзе вважають правильним і законним вбивством поліцаями ні в чому не винуватого неповнолітнього хлопця.

Власне, в позиції видатного юриста та правозахисника сучасності Віталія Кличка нічого дивного не має: кияни обрали собі мером людину, яку з дитинства били по голові. Що ж стосується заяви керівництва Нацполіції, то вона вимагає коментарю.

Мадам Деканоїдзе вперше в житті потрапила на роботу в правоохоронний орган лише 4 листопада 2015 року, коли очолила Національну поліцію України. У Грузії вона працювала міністром освіти і науки, в Україну приїхала для того, щоби засвоїти кошти американського гранту, виділені на розбудову якоїсь міфічної «Громадської та політичної школи CAPS», і уяви не має про те, на яких засадах функціонує поліція. Деканоїдзе, яка заявляє про законність дій своїх підлеглих, не тільки не здатна прочитати жодний український закон (не кажучи вже про нормативно-правову базу, що регулює діяльність поліції, прокуратури та судів в Україні), але навіть неспроможна зрозуміти, що саме вона підписує як керівник центрального органу виконавчої влади – вона не розуміє державну мову країни, в якій тимчасово мешкає.

Тим більше не уявляє принципів поліцейської роботи її заступник Фацевич, який навіть не вчився в школі і якому батьки купили диплом Одеського інституту сухопутних військ. Смішно питати у Фацевича, скільки він розкрив за своє життя злочинів, якщо цей попсуй-начальник підлягає негайному звільненню з держслужби хоча б через те, що не має середньої освіти й не володіє українською мовою.

Годі говорити й про начальника Київської патрульної поліції – укурка Зозулю, якого 9 (!) разів притягували до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, останній раз – коли він вже очолював патрульну поліцію Львова. Відносно Зозулі 14 серпня 2004 року було відкрито кримінальне провадження №12014030150000212 за ч.1 ст. 309 КК України: «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту». Як стверджують злі язики, кримінальної відповідальності нинішньому очільникові патрульної поліції Києва вдалось уникнути лише тому, що він забиває косяки разом з сином Авакова.

Тому передбачити, чи закінчиться афера зі створення так званої поліції не важко. На цьому відео – приклад того, як з «правоохоронцями» спілкуються громадяни тих країн, де поліція не визнає права людини та ігнорує законність. Ще два-три місяці й точно так українці буду зустрічати своїх поліцаїв.

Володимир Бойко

Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *