Одесситы в стиле письма казаков турецкому султану обратились к мэру

Одесситы в стиле письма запорожцев турецкому султану - обратились к мэру.

Листовки с таким содержанием появились сегодня в Одессе. Судя по тексту письма, его распространение совпадает с назначенной на завтра сессии Одесского горсовета.

"Письмо" явно является новым одесским трендом политического троллинга.

Отметим, что предыдущий мэр Костусев также получал подобные письма. Ранее партизанский отряд Яши Гордиенко такими же письмами награждал Гитлера и румынских захватчиков.

Текст письма публикуем полностью, на языке оригинала, упуская только нецензурные выражения:

"Одесити – путінському служці недомеру! Ти – лондонсько-московський наглядач, путінський спостерігач, рускамірский дерибанщик, ангертовський попихач феесбешний чорт, бандитський розвод!

Який ти в дідька міський голова, якщо голомозою довбешкою їжака не роздавиш? Досі живишся народним майном та землею, дбаєш про інтереси х#йла та його посіпак, всім своїм вурдалакам-дaвєряй пaнтакам, обіцяєш ласий шмат, а одеситів за дурнів маєш, але сам того не гадаєш, що дуже скоро у халепу потрапляєш.

Кожну сесію міськради проводиш під наглядом своїх яничар, аби хтось у тебе капці не вкрав, морочиш с#аку поліції та гвардійцям, клянешся Києву, що ти свій, хлопець-друзяка, але хто ж тобі повірить, бо сам ти ходиш у фуфайці, за спиною у тебе висить балалайка, та й ще бісова зірка на лобі сяє.

Ти – лондонсько-московський наглядач

Для всіх війна, а для тебе нема, для всіх біда, а на тобі – ні сліда , на Донбасі руїни й смерті скрегіт, а для тебе танці та регіт, по країні удовиці та сироти, а тобі не має турботи.

І все чекаєш ти Ху#ла,щоби приніс тобі добра, давєряющіх рабів побільше в Одесі, щоб повсякчас лизала твою сраку преса, гундяївців у кожен храм ти мрієш мати, все колорадськими стрічками так і мариш обв’язати.

Щоб з кожної парковки та стоянки мзда йшла в твою кишеню зі смаком, ну а нам…. велика дуля з маком. А кожного, хто протигавкнути посміє, за звичкою старою – «у расход» відсієш. Тебе ж самого, трухлявий бісе, і давєрія твого не боїмося, гаспиде лисий! Ось так тобі одесити сповіщають, бо твою натуру добре знають.

Їдь-но краще до Ху#ла, там і заспокоїться твоя душа, не буде там жидобандер злючих, петлюр , мазепинців та махновців їдучих, ні хунти, ні карателів, а лише любі тобі ватнікі. Наквасиш собі з ним бражки та й пий собі хоч за раз по півтори пляшки. А до нас та Одеси-Мами тобі зась….

Число знаєм, бо календар маєм, місяць на небі, а рік у книзі, щобтобі втулило тухлою тюлькою по мармизі!", - сказано в письме, подписанном одесситами.

12650279_10207862656500971_861478314_n12674554_10207862661221089_1971806488_n

Источник: www.048.ua

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *