Сегодня в Одессе праздновали день рождения Степана Бандеры.

 

степан бандера1 січня 2016 року в Одесі пройшов смолоскипний Марш Честі з нагоди 107 річниці дня народження Степана Бандери. В заході взяло участь декілька сотен людей. Марш почався від пам’ятника Т.Г.Шевченко. Учасники пройшли вулицями міста до Приморського бульвару.

“Це вже традиційно стало, що ми тут повинні збиратися. Ми одесити, ми тут, ми будемо тут, і приходити будемо, і наступного року, і тими роками були. В Одесі такі заходи відбувалися давно, лише їх не рекламували і не показували”, – розповів один з учасників маршу.

“В цьому році більше людей, ніж в минулому, навіть не зважаючи на те, що це 1 січня, новий рік в усьому світі люди відзначають, і зазвичай сидять вдома. Бачимо, що досить велика кількість одеситів прийшла на сьогоднішній захід”, – прокоментував лідер “Правого Сектору” в Одесі Сергій Стерненко. “Це однозначно свідчить про високий рівень громадянського суспільства в нашому місті”, – сказав він.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

One thought on “Сегодня в Одессе праздновали день рождения Степана Бандеры.

  • 04.01.2016 в 10:57
    Ссылка

    Купка заїжджого бидла під прикритям бандеро-фашистської влади глумиться над одеситами!Нічого!Все рівно вам кінець наблиижається!Заберете свої шаровари та вишиванки та тікати будете стрм голов з мого міста нелюди!

    Ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *