Привітання мешканцям регіону від Першого заступника Голови Одеської обласної ради

Шановні друзі!

У ці дні ми підбиваємо підсумки року, що минає, і з надією і вірою дивимося в рік Новий.  2015-й  був складним, неоднозначним, але все ж для кожного з нас він свій, особливий і знаковий. Перемоги та досягнення чергувалися в ньому з гіркотою розчарувань і втрат. Але, не зважаючи ні на що і всупереч зовнішнім і внутрішнім протидіям, Україна стала єдиною, а українці — нацією. І в цьому наша сила. Саме зараз, захищаючи свободу і незалежність рідної землі, перемагаючи відчай і моральну втому, український народ створює велику, європейську, демократичну Україну.

Минуле неможливо змінити, але майбутнє твориться зараз кожним із нас, шановні земляки.

Я впевнений, що Новий, 2016 рік, стане роком звершень і перемог! Одещина наділена всім тим, що гарантує її безумовний успіх і процвітання. Непохитність, життєстверджуючий оптимізм, працездатність і цілеспрямованість одеситів вже давно стали легендарними. Разом ми нарешті покладемо край корупції, політичним чварам і неефективності використання неоціненного потенціалу регіону.

Благополуччя Одещини можливе лише через добробут кожного з її жителів.

Новорічні та Різдвяні свята – це сімейні урочистості в колі рідних і близьких. Від імені керівництва Одеської обласної ради та від себе особисто я хочу побажати вам миру, добра, великих перемог, виправданих надій і впевненого розвитку! Нехай Новий 2016-й рік стане тим самим довгоочікуваним роком досягнень і якісних перетворень, коли український народ відчує впевненість у своєму кращому майбутньому в найкращій у світі країні, під чистим і мирним небом.

Нехай Бог береже Україну і кожного з вас!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Олег Радковський

Перший заступник голови Одеської обласної ради


Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *