Одеситам пропонують престижну роботу

Усі громадяни України яким вже виповнилося 18 років і ще не виповнилося 40 років, існує можливість вступити на військову службу за контрактом до Державної прикордонної служби України та проходити службу в підрозділах охорони кордону Одеського прикордонного загону.

DSC_0885

Перелік спеціальностей:

— інспектор прикордонної служби, дільничний інспектор прикордонної служби, кінолог, водій (ВС,ВСD), зв’язківець, оператор РЛС (ПРС, СОЕС), фельдшер.

Вимоги до кандидатів на військову службу за контрактом: громадянство України; за станом здоров’я придатні до служби за контрактом; добре розвинуті фізично; освіта – повна або базова загальна середня освіта, професійно-технічна, молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст, магістр, перевага надається кандидатам, які мають вищу освіту. Термін дії першого контракту – 3 роки для солдатів, від 3 до 5 років для сержантів. Проходження навчання в навчальних центрах на бюджетній основі. Пільги, соціальний пакет, продовольче та речове забезпечення, стабільне грошове забезпечення.

DSC_6589

Також є можливість вступу до Національної академії Держприкордонслужби України для здобуття вищої освіти за державним замовленням.

Якщо ви вирішили стати прикордонником для більш детальної інформації звертатись до Одеського прикордонного загіну: м. Одеса, вул... Левітана 113, телефон для довідок: (048) -761-96-90 комутатор (до відділу кадрів), електронна пошта загону: pressaodpz@ukr.net

Або до окремого регіонального центру комплектування: м. Одеса, вул... Жуковського, буд. 1,  телефони для довідок 048-722-50-18, 095-908-28-70, 093-626-70-74, 068-939-11-58.

Електронна пошта: (orck.pdru@ukr.net, kontrakt.vn.ua)

DSC_8916


Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *