Три дня после налета: СБУ отмалчивается

Можна лише позаздрити невгамовній фантазії співробітників Управління СБУ в Одеській області, які 13 вересня прийшли «потрусити» одеський ринок «7-й кілометр». Тільки не питайте, який зв’язок між захистом державної безпеки та торгівлею на ринках – цей зв’язок очевидний. Як розповіли знайомі одесити, «Контора» озвучила китайцям, що торгують на цьому ринку, цифру в 60 тис. доларів, погрожуючи в разі несплати вилучити товар.

Китайці платити відмовились. Тоді захисники державної безпеки заявились на ринок і оголосили про проведення якихось слідчих дій. А замість ухвали суду на обшук привели з собою «добровільних помічників», що представлялись активістами якоїсь громадської організації «Лівий берег».

Здається, це перший випадок в історії СБУ, коли чекісти привели з собою не відомчу «Альфу», а «тітушек». Але реакція торгівців була блискавичною: вони об’єднались і погнали копняками під зад СБУшників разом з їх «добровільними помічниками». Втім, державна безпека від цього ніяк не постраждала, навіть навпаки.

Володимир Бойко

Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *