Скандал в ГАИ: Одижный недоволен

Мы писали о сомнительной деятельности Александра Одижного на посту руководителя одесского ГАИ. Со временем, коррумпированные, но грамотные чиновники забрали у него все полномочия, а Одижный остался всего лишь начальником отдела в управлении превентивной деятельности. Дальше – коллективное письмо сотрудников ГАИ. Можно скептически относиться к их заявлениям о перевоспитании, но описанная история с Одижным правдива.

Згідно ЗУ «Про Національну поліцію», після створення підрозділу – рота дорожьо-патрульної служби ГУНП, як окремого структурного підрозділу підпорядкованого ГУНП в Одеській області. Керівництво було перепідпорядковано з підполковника поліції Одіжного О.В. до керівника ГУНП в Одеській області. Після цього Одіжний О.В. негативно віднісся до бажання керівництва роти ДПС знайти будь яке місце розташування для підрозділу. Але всупереч всіх перешкод керівництво забезпечило роту ДПС ГУНП і будівлею, і необхідними робочими умовами для несення служби особовим складом. Завдяки начальнику ГУНП в Одеській області, який також не залишився осторонь проблем підрозділу та всіляко допомагав у вирішенні виявлених труднощів, з 28 грудня 2015 року було визначене місце дислокації роти ДПС ГУНП в Одеській області та розпочата повноцінна робота.

Додатково слід зазначити що, за період роботи роти ДПС як окремого структурного підрозділу не мало місця жодного факту вступу працівників у неділові стосунки з громадянами. Працівники роти ДПС починають повертати повагу громадян. До працівників роти ДПС громадяни почали знов звертатись за допомогою.

05 лютого 2016 року о 09:40 год. до підрозділу роти ДПС ГУНП в Одеській області, розташованого за адресою: Одеська область Біляївський район с. Усатове, провулок Родянський, б.3а, з незрозумілих причин прибув начальник відділу Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Одеській області підполковник поліції Одіжний Олександр Володимирович, з працівниками цього ж відділу підполковником поліції Юшиним О.А. та підполковником поліції Недосекою В.А.

Одразу після прибуття до підрозділу підполковник поліції Одіжний О.В. зайшов до приміщення, в якому розташовані чергова частина та кабінети взводів СП1, СП2 та взводу із забезпечення супроводження. Не пояснюючи мету прибуття почав кричати в адресу працівників роти ДПС, висловлювався нецензурною лайкою, незважаючи на присутність жінок. До нього вийшов заступник командира роти підполковник поліції Ткаченко Г.А., який намагався з’ясувати причину прибуття та такої агресивної поведінки, на що підполковник поліції Одіжний О.В. прокричав: «закрой рот подполковник» та продовжив нецензурно висловлюватись в бік всіх присутніх.

Помітивши серед інших присутніх старшого інспектора роти підполковника поліції Кухарчика В.Я. він також з використанням ненормативної лексики запитав його: «чому ти не в Любашовці». Відповісти не надав можливості, прокричавши: «Руки по швам!». В подальшому перейшов на командира взводу майора поліції Мехеду О.А., якого почав звинуваченні у хабарництві, на що останній відповів що для таких обвинувачень потрібні докази. Особовий склад, присутній при вказаному інциденті обурений заявами підполковника поліції Одіжного О.В. про те, що він прикладе всі зусилля для того щоб всі працівники роти ДПС не пройшли переатестування: «на переатестации порежу как собак!!!».

Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *