Как милиционеры отомстили за попытку расследовать убийство мажора

Про інтелектуальний рівень мадам Деканоїдзе та керівника київської патрульної поліції Зозулі свідчить їх реакція на відкриття прокуратурою м.Києва кримінального провадження за ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, якщо вони спричинили тяжкі наслідки) за фактом вбивства співробітниками поліції з табельної зброї неповнолітнього Михайла Медведєва.

Оскільки поліцаям за це світить від 7 до 10 років позбавлення волі й усі спроби домовитись з керівництвом прокуратури столиці доки є марними (кажуть, в.о. прокурора Києва розпорядився справу про вбивство розслідувати, як виняток, у відповідності до закону) Зозуля не вигадав нічого кращого як направити евакуатори до Генеральної прокуратури України та слідчого управління прокуратури м.Києва й вивезти звідтіля на штрафмайданчик усі припарковані машини.

Але вийшов скандал. В одному будинку зі слідчим управлінням столичної прокуратури по вулиці Антоновича перебуває підрозділ поліції (колишнє УБОЗ у м.Києві) і зозуліни орли помилково вивезли машини не прокурорів, а поліцейських. А на стоянці по вулиці Різницькій ось вже майже два роки, після того, як був знятий шлагбаум (до речі, шлагбаум керівництво ГПУ прибрало на вимогу художника Сергія Пояркова та «Автомайдану»), паркуються не тільки співробітники Генпрокуратури, але й мешканці навколишніх будинків, автомобілі яких Зозуля та Деканоїдзе також вивезли й тепер не знають, як пояснити своє безумство здивованим власникам авто.
Думаю, що наступним кроком стане спроба Зозулі нагидити по-під дверима прокуратури Києва.

Володимир Бойко

Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *