Предприниматели одесского рынка «Седьмой километр» просят Президента и губернатора пресечь массовые беспорядки

Президенту України

Порошенко П.О.

                                                                       Голові Одеської обласної державної адміністрації

Саакашвілі М.Н.

Копія (до відома):  Заступникові Генерального прокурора України — прокурору Одеської області

Сакварелідзе Д.Г.

Копія (до відома):

                                       Копія (до відома):          Начальникові Управління СБ України

в Одеській області

Батракову С.О. 

Начальникові ГУ Національної поліції

в Одеській області

Лорткіпанідзе Г.Г. 

Начальникові Овідіопольського

відділу поліції ГУ Національної поліції України в Одеській області

підполковнику поліції

Гнєдову О.Ю.

 

Від:    Професійної спілки працівників

ТОВ «Промтоварний ринок»

(Промринок «7 кілометр»)

Одеська область, Овідіопольський район,

смт. Авангард, вул. Базова 20

Ідентифікаційний код (ЄДРПОУ) 38933861

тел.: (048) 7970131; (050) 3169120

Громадської організації «Суспільний рух патріотів України»

Одеська обл., м. Одеса, просп. Академіка

Глушка, буд. 24, кв. 2

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

До нас, як представників колективу працівників та підприємців Промринку «7 кілометр», надійшла інформація щодо масових заворушень, які плануються на території Товариства з обмеженою відповідальністю «Промтоварний ринок» (Промринок «7 кілометр»), що знаходиться за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Авангард, вул. Базова 20 (7-й кілометр Овідіопольської дороги).

Зокрема, як нам стало відомо, 10 лютого 2016 року в м. Одесі планується збори радикальних патріотичних організацій, в рамках яких планується організоване масове відвідування членів цих організацій території Промринку «7 кілометр».

 

Враховуючи попередні відвідування цих організацій території Промринку, вважаємо, що і у цей раз, члени цих організацій також будуть озброєні та екіпіровані,  у закритих масками обличчях, військовій формі, у бронежилетах, з палками, бітами та ін.

 

Враховуючи, що заплановані заворушення плануються у набагато більшій кількості осіб, вважаємо за необхідне повідомити про такі заплановані несанкціоновані масові заворушення для можливості забезпечення громадського порядку.

 

Повідомляємо, що такі дії можуть призвести до людських жертв та масових заворушень, оскільки щоденно на території Промтоварного ринку перебуває понад 1500 співробітників ринку, а також 20-30 тис. відвідувачів.

 

Вважаємо, що крім вищевказаного, можуть бути здійснені умисне вчинення масових заворушень, нанесення тілесних ушкоджень підприємцям, працівникам та відвідувачам Промтоварного ринку, пошкодження будівель, комунікацій та іншого майна, що належить Промринку.

 

Вказані заворушення здійснюються в рамках спроб рейдерської атаки на ТОВ «Промтоварний ринок». За отриманою нами інформацією, дані незаконні дії сплановані та фінансуються одним із співзасновників підприємства – Добрянським Віктором Андрійовичем (місце реєстрації: м. Одеса, вул. Левітана, 101А, кв. 10, фактичне місце проживання: м. Одеса, вул. Костанді, 46), що на підставі незаконних дій та документів представляється нібито керівником Промринку «7 кілометр».

 

Злочинний інтерес організаторів рейдерства зумовлений тим, що ТОВ «Промтоварний ринок», як найбільший промтоварний ринок Європи, є високодохідним діючим підприємством, і, зокрема, одним з великих платників податків у Одеському регіоні. Дестабілізація діяльності Підприємства отримає значний суспільний резонанс та матиме вплив на понад 60 тис. осіб, що здійснюють діяльність (мають робочі місця) на території Промринку.

 

У зв’язку із вищевикладеним, з метою недопущення масових заворушень, людських жертв, поширення випадків протиправного заволодіння майном великих підприємств, —

П Р О С И М О:

 

  • невідкладно вжити усі можливі ретельні заходи для припинення масових заворушень на території ТОВ «Промтоварний ринок», що планується 10 лютого 2016 року, у тому числі забезпечити координацію між усіма компетентними органами з вказаного питання;
  • забезпечити виявлення у визначеному законом порядку усіх осіб, причетних до організації захоплення ТОВ «Промтоварний ринок» та притягнення їх до відповідальності, передбаченої чинним законодавством України;
  • вжити усі можливі заходи, щодо забезпечення безпеки громадян та підприємства у зв’язку із можливим продовження вказаних незаконних дій;

 

 

 

ГОЛОВА ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ

ТОВ «ПРОМТОВАРНИЙ РИНОК»                                                 КУДЛАЙ В.М.

 

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ

ГО «СУСПІЛЬНИЙ РУХ ПАТРІОТІВ

УКРАЇНИ»                                                                                        КОЛЕСНИКОВ О.В.


Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *