До відома мешканців Одеської області: про відкриття бюджетних рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад

У зв’язку з об’єднанням у 2015 році територіальних громад сіл, селищ, міст та відповідно до листа Державної казначейської служби України від 22.12.2015 №14-10/1183-32323 «Про відкриття бюджетних рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад» повідомляємо про введення в дію рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад.

Дата введення в дію рахунків 05.01.2016.

При цьому, потрібно зазначити, що у зв’язку з об’єднанням у 2015 році територіальних громад сіл, селищ, міст, рахунки для зарахування надходжень будуть відкриті лише для центрів об’єднаних територіальних громад, а по громадах, які увійшли до їх складу – рахунки будуть закриті.

Нормативи розподілу платежів з рахунків, які відкриваються за балансовими рахунками 3131, 3311, 3321 та 3421, відповідають нормативам розподілу платежів як при відкритті рахунків за надходженнями для міст обласного значення.

Звертаємо увагу, що з 05.01.2016 вводяться в дію рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад лише за кодами класифікації доходів бюджету, які були передбачені рішеннями про місцеві бюджети на 2015 рік та згідно з інформацією органів, що контролюють справляння надходжень бюджету, отриманою у 2015 році.

У подальшому рахунки довідкриваються (перевідкриваються) згідно з рішеннями про місцеві бюджети об’єднаних територіальних громад на 2016 рік та інформацією органів, що контролюють справляння надходжень бюджету, отриманою у 2016 році.

Більш детально з реквізитами рахунків можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС в Одеській області у розділі Бюджетні рахунки.


Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *