В Одесі судять диверсантів, які готували теракти та замах на вбивство

1Колегія суддів Київського райсуду Одеси розпочала в понеділок розгляд справи про підготовку групи терористів до вбивства одного з лідерів Євромайдану.

На лаві підсудних - затриманий співробітниками СБУ один із колишніх спецпризначенців Назлімов, що відпрацьовував з "антимайданівцями" сценарій нападу на автомашину і вбивства громадського діяча Сергія Гуцалюка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"49-річний мешканець Болграда Одеської області Віталій Назлімов звинувачується в тому, що після трагічних подій 2 травня 2014 року підпільно готував в одному зі спортивних залів Одеси групу бойовиків до здійснення терактів. При відпрацюванні сценарію убивства одного з лідерів Євромайдану групу на чолі з колишнім спецпризначенцем Назлімовим затримали оперативники облуправління СБУ. Один із співучасників підготовки вбивства розкаявся і вирішив співробітничати зі слідством, а Назлімову пред'явлено обвинувачення за ознаками ч. 1ст.14, п. 5 і 11,ч.2 ст.115 (готування до злочину),ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю і боєприпасами). Йому загрожує покарання терміном до 15 років", - зазначив представник державного обвинувачення Юрій Богомолов.

 

http://www.ukrinform.ua

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *