Семинары: «Смачна країна» з Костянтином Грубичем

Чи знаєте ви, як приготувати «вугільну каву»? А «гартовану юшку» чи «цілющі голубці»? У п`ятницю, 27 листопада, о 19:00 у Hub Вітальні рецепти простих, а головне недорогих українських страв одеситам розповість відомий телеведучий Костянтин Грубич. На відвідувачів чекає кулінарний майстер-клас. А ще під час зустрічі ведучий презентує свою нову кулінарну книгу «Смачна країна», що вийшла у «Видавництві Старого Лева».

Впродовж кількох років Костянтин Грубич проводив телезйомки у найвіддаленіших селах та містечках, досліджуючи гастрономічні особливості різних областей України. Кращі кухарі, ресторатори та просто небайдужі гурмани Закарпаття, Львівщини, Донбасу, Тернопільщини, Київщини, Криму вчили ведучого готувати унікальні страви, рецептура яких передавалася з діда-прадіда. Як виявилося, українські кулінарні традиції дуже багаті, а наша країна справді смачна!

Унікальних рецептів Грубич не приховує – усі «кулінарні трофеї» виклав на трьохстах сторінках своєї нової книги «Смачна країна». Тут є фірмові рецепти від знаних українських шеф-кухарів, шедеври народної кулінарії, чимало призабутих традиційних страв, що їх їли українці протягом багатьох століть... Частину з описаного у «Смачній країні» Костя нещодавно приготував під час відкритих майстер-класів у Львові, Києві, Тернополі, Ужгороді, Житомирі, Чернівцях, Івано-Франківську і навіть на Донеччині під час Першого фестивалю вуличної їжі у Краматорську. На черзі – Одеса, де Грубич розповість, як готувати «Грецький салат» по-донецьки.

Ціна: free donation (можете залишити на рецепції пожертвування, розмір якого визначите самі).

Будь ласка, зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/iYAfOdgllw



27 ноября, пятница, 19:00
Hub Гостиная
free donation



Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *