Все, что нужно знать о кандидатах в мэры Одессы

1Одеса - стратегічно важливе місто: порти, кордон з Придністров'ям, найбільший на півдні України розвідувально-диверсійний центр РФ (розташований в генконсульстві РФ).

Три основних кандидати на посаду мера.

1. Діючий мер Труханов. Громадянин РФ. Пов'язаний з Сонцевським угрупованням, отже з ФСБ. Зусиллями Труханова, Одеса - єдиний обласний центр на неокупованих територіях, який не визнав московію агресором.

Допомагають Труханову: ФСБ, ЦВК (за гроші періодично порушує закон на користь Труханова), партія Олега Ляшка (продала йому свою квоту у виборчих комісіях), Ложкін.

2. Боровик. Громадянин Німеччини. Син офіцера КГБ, вчився в школі КГБ. Подає про себе неправдиві відомості, каже, що вчився у Празькому унівеситеті (насправді не вчився), каже, що закінчив Гарвард (насправді, не закінчив). Ніколи нічим не керував. Хоче потренуватися на мільйонному місті.

Допомагає: Блок Петра Порошенка, Саакашвілі. Робить він це в порушення закону й в порушення указу президента. По закону Губернатор має дбати за чесністю виборів і не може брати участь у виборчій кампанії одного з кандидатів.

3. Гурвіц. Має лише одне громадянство - Українське. Завжди стояв на антимосковських позиціях. Брав активну участь в Революції Гідності. Чи не найбільший в Україні фахівець з комунального господарства.

Допомагає: ніхто.

http://firtka.if.ua

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *