Одесса: Ришелье №2 отжигает не по-детски: Костусев увековечил себя во мраморе! (ВИДЕО)

Реконструйована Олександрівська колона, відкрита на день міста, обзавелася додатковою меморіальною табличкою. На зеленому газоні перед стелою з’явилася мармурова дошка з ім’ям одеського

міського голови Олексія Костусєва. Лаври перших градоначальників та засновників міста вочевидь не дають спокою світло-синьому мерові. Костусєв вирішив увічнити себе у мармурі разом із Григорієм Маразлі. З-за відсутності реального внеску у реконструкцію монументу, Костусєв вихваляється своєю "ініціативою". Більш того, дошка стверджує, що Олександрівська колона була відтворена. Начебто до появи "безцінної" ініціативи міського голови, вона перебувала у руїнах. Але менш пафосні слова, такі як "реконструкція" чи "ремонт" не відповідають статусу Костусєва.

Цікаво, що на інформаційному стенді зовсім поруч із монументом, свою думку, щодо колони висловили одесити. Перехожі ручкою дописали, що стелу відремонтовано "на кошти платників податків". А нижче городяни звернулися безпосередньо до мера. Назвавши його "дідусь Костусєв", вони поцікавились чому у парку багато бруду, немає розваг та навіть квітів. Підпис – діти Одеси. А прізвище Олексія Олексійовича взагалі заклеїли гумкою. Не зважаючи на намагання Костусєва здаватися гідним міським головою, громадяни усе бачать самі. І дешевий піар міського голови не сприймають.

krug.com.ua
Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *