Гражданин РФ-украинофоб, скрывающийся в Одессе от армии получил награду от Матвийчука (ФОТО)

 Гражданин Российской Федерации, незаконно пребывающий на территории Одессы и скрывающийся от службы в Вооруженных Силах РФ получил грамоту из рук главы Одесской облгосадминистрации Эдуарда Матвийчука.

Об этом стало известно сегодня, в ходе торжественного приема, устроенного областными властями по случаю Дня журналиста, - передает корреспондент «Взгляда из Одессы».
Так, почетную грамоту Одесской областной государственной администрацииу из рук губернатора получил Дмитрий Кокшаров — гражданин Российской Федерации, который на протяжении нескольких лет незаконно проживает в Одессе, прячась от призыва в армию на родине.
Кокшаров получил награду, как «журналист» т.н. «телекомпании» «КТВ» - интернет-сайта, выкладывающего записи с пресс-конференций на сайт «Ютуб». «КТВ» содержит один из депутатов Одесского облсовета.
Кроме прочего, Кокшаров является активистом украиноненавистнической маргинальной организации «Дозор», и в нарушение ряда законов Украины неоднократно участвовал в политических акциях в Одессе.
В соцсетях Кокшаров известен как «Волчаррра» - он люто и бешено ненавидит Украину и все, что с ней связано, считает нашу страну частью России, желает восстановления СССР, о чем активно заявляет в соцсетях, называя украинцев «бандерлогами», «хохлопитеками», «свидомитами» и пр. Вместе с тем, возвращаться на родину Дмитрий не спешит.
Неизвестно, за какие заслуги в журналистике Кокшаров получил грамоту от Матвийчука. Неизвестно также, каким образом депутат облсовета содержит иностранного нелегала — получает ли Кокшаров зарплату от «КТВ» официально, и платит ли налоги в казну Украины.
Комментируя награждение иностранного украинофоба Матвийчуком, координатор общественной инициативы «Обновление страны» Сергей Гуцалюк отметил, что «этот человек являлся генератором ряда антиукраинских акций в Одессе, под патронатом марковского «Дозора».
«Достаточно вспомнить акции, направленные против украиноязычных книг, раздачу одесситам паспортов граждан так называемой Новороссии. Он — рупор антиукраинской политики в Одессе», - заявил Гуцалюк.
«Я понимаю, что списки награждаемых главе облгосадминистрации вручают его подчинённые. Но, тогда ряд вопросов есть к его подчинённым. По каким критериям ведётся подобный отбор? Думаю, что Эдуарда Матвийчука в этом случае просто подставили», - добавил он.
 
 
Фото "Думская.нет". Дмитрий Кокшаров посредине. 
«Взгляд из Одессы» приводит информационную справку о Дмитрие Кокшарове, подготовленную пресс-службой общественной организации «Черноморское гайдамацкое соединение». Справка приводится на языке оригинала:
 
Кокшаров Дмитро. Громадянин Російської Федерації. Відхиляючись від служби в збройних силах РФ, з 2000 р. проживає на території України в місті Одесі у родичів. Працює журналістом на телеканалі КТВ.
З 2004 р. стає одним з очільників проросійської організації Гражданское объеденение «Дозор». Спільно з керівником цієї організації Марією Більчак організовують акції, які носять відвертий та викличний українофобський характер.
Перелік деяких гучних акцій «Дозору», організатором та активним учасником яких був Кокшаров Дмитро.
15.02.2009 р. Акція організована «Дозором», та проведена спільно з організацією «Донбаська Русь» (організація яка булла під пильним наглядом СБУ, та невдовзі була заборонена українським судом, як така, що порушує Конституцію України та закликає до сепаратизму). Акція мала назву «Мост солидарности», і носила яскраво виражений антидержавний характер, та закликала до сепаратизму.
3.04.2009 р. В річницю Полтавської битви 1709р. щоб підкреслити свою зневагу та презирство до української історії, та українських історичних діячів, організація «Дозор» розпочала масове псування десятибанкнотних гривень із зображенням Мазепи, та розміщення на портретному зображенні гетьмана написів образливого характеру. Слід зауважити, що подібні «танці на кістках» невід’ємний імідж діяльності «дозорівців».
14.08.2009 р. Кокшаров Д. був одним з ініціаторів показу забороненого в Україні фільму «Війна 08.08.08». Фільм, що тенденційно та однобоко висвітлює події російсько-грузинської війни 2008р. Враховуючи напруження в суспільстві, та неоднозначну реакцію громадян на ці події, дії Кокшарова слід розцінювати, як провокативні.
2011 р. Спільно з Марією Більчак ініціював проведення по одеських школах так званих «Уроков патриотического воспитания». Ключовими тезами цих уроків є те, що наш край завдячує своему становленню, розвитку та процвітанню виключно Російській імперії, та російському нороду. На цих «уроках» відбувається відверта проімперська пропаганда, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та сепаратистських настроїв, перекручування історичних фактів. Судячи з усього, ці уроки проходили без узгодження з боку обласного управління освіти.
Дмитро Кокшаров є виконуючим директором оргкомітету фестивалю «Сталева Ліга», який займається історичним фехтуванням та історичною реконструкцією. Останнім часом «Сталева Ліга» надзвичайно активізувала свою діяльність, проводячи регулярні історико-реконструкторські заходи на території Аккерманської фортеці м.Білгород-Дністровський.
Організатором цих заходів є також Борис Ємець – президент Одеської обласної федерації бойових мистецтв та оздоровчих систем. Як відомо Борис Ємець – колишній головний редактор телеканалу АТВ, та член партії «Родина».
Слід наголосити, що так звані історико-реконструкторські заходи «Сталевої Ліги», організовані Кокшаровим та Ємцем, які останнім часом дуже часто відбуваються на території Аккерманської фортеці, насправді, до історичної реконструкції мають доволі натягнуте відношення. Кількість учасників на цих заходах мізерна. Люди, які серйозно займаються історичною реконструкцією, дуже скептично відгукуються про «Сталеву Лігу». Одначе, дуже яскраво на цих заходах проявляється ідеологічна складова, пропаганда російських імперських, шовіністичних ідей, а також реклама партії «Родина».
Є відомості, що існує фінансова домовленість між організаторами «Сталевої Ліги» та керівництвом Аккерманської фортеці про проведення цих регулярних заходів.
9.12.2011 р. пікетування «Дозором» будівлі Одеської обласної ради з вимогою не надавати приміщення Всеукраїнському товариству «Просвіта». Акція носила брутальний, яскраво виражений антиукраїнський, шовіністичний характер. Була спрямована на підрив авторитета одеського обласного керівництва.
 
 
 
Фото в стиле садо-мазо
 
 
Без комментариев...
 
 
 
 
Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *