Руховцы уверены: после случившегося с Оксаной Макар народ Украины восстанет против власти

 «Зверское изнасилование юной девушки стаей сынков чиновников-регионалов» - это покушение на будущее Украины: на ее молодежь и на общественную мораль. К такому выводу пришли

представители Николаевской областной организации Народного Руха Украины, высказав его в заявлении своей организации. 

«Даже полусонный Николаев всколыхнул очередное преступление - зверское изнасилование юной девушки стаей сынков чиновников-регионалов. Не удовлетворив свои звериные инстинкты пыток жертвы,  они еще насладились его мучениями, сжигая заживо в подвале безнадзорного (хотя надлежащем таком «своем») долгостроя», - высказали свое видение происходившего  в ту ночь, когда в Николаеве от троих парней пострадала Оксана Макар. 

В дальнейшем развитии событий николаевские сторонники Руха усматривают «тест на гражданскую зрелость украинской нации, это наш Рубикон: преодолеем - возродимся, отступим - политическая смерть». А такой народ, по их мнению, «не достоин Божьего дара - свободы, государственности».

Как говорится в заявлении, митинг на площади Ленина 15 марта, на котором общественность потребовала наказать насильников по всей строгости закона, показал, что «нынешние студенты не хуже своих сверстников-патриотов героев Крут, участников героического голодания на площади 1990 года и оранжевой революции 2004 года».

Руховцы уверены, что терпение народа исчерпано, и преступный режим демонстрирует свою агонию, которую нужно ускорить.

Кроме того, в николаевском Народном Рухе не преминули напомнить, что именно Рух «является единственной общественно-политической силой, которая смогла восстановить государственность Украины в 1991 году и не оставит государство в жертву преступному антиукраинскому антигосударственному режиму, а сделает все возможное для остановки этого режима, поддерживая протестные настроения и для возрождения украинской нации и возвращения прежней величия, славы и уважения к Украине в мире».

Также руховцы потребовали быстрого и расследования и открытого суда над преступниками.

Приводим вашему вниманию текст заявления на языке оригинала:
Не будьмо байдужими майбутнє залежить від нас!!!

Заява проводу

Миколаївської крайової організації Народного Руху України

Єсть такая партия! – крилата фраза диявола у людській подобі, який через дві тисячі років після Сина Божого торжествує на землі, ледь маскуючись під червоно-коричньові та біло-блакитні барви.

Найзвиродніліший мозок не в змозі придумати тих злочинів проти Бога і людей, яких би не вчинили ці слуги пекла: репресії і війни, депортації і голодомори – мільйони, десятки і сотні мільйонів винищених фізично і мільярди – скалічених духовно на совісті цих партій.

Після убивства політичних опонентів ці нелюди взялися за своїх, щоб наситити пекельну спрагу людської крові.

Миколаївці з жахом спостерігали по телебаченню убивства в міліції і в СІЗО, безкарні злочини можновладців від панівної партії регіонів. Але – без діяли і були за це покарані – зло добралося і до них.  Спочатку від політичного переслідування й побиття окремих громадян, потім рейдерських наїздів і вбивств підприємців у сусідній Одесі регіонали на очах у людей серед білого дня чавлять своїми авто живих людейі перебувають на волі, маючи часом по півтора десятка судимостей. А чого ж їм боятися – їхній пахан - президент.  А найстрашніше – цю бандитську владу обирав народ. І цей деморалізований , отруєний комуністичною пропагандою народ – колись найкультурніше нація в Європі – не усвідомлює трагедії своєї деградації і продовжує підтримувати бандитську владу і голосувати за бандитські партії.

Наслідки не забарилися. Навіть напівсонний Миколаїв сколихнув черговий злочин – звіряче зґвалтування юної дівчини зграєю синків чиновників-регіоналів. Не задовольнивши свої  звірині інстинкти катуванням жертви вони ще насолодилися її муками , спалюючи живцем у підвалі бездоглядного (хоч належному такому ж «своєму») довгобуду.

Замах здійснено на майбутнє України: на її молодь і на суспільну мораль. Це вже тест на громадянську зрілість української нації, це наш Рубікон: подолаємо – відродимося, відступимо – політична смерть. Такий народ не гідний Божого дару – волі, державності.

До честі української молоді, миколаївців вони негайно відреагували мітингом і протестами в той час, як в інших містах подібне сходило з рук владоможцям. Миколаївці показали, що не згідні більше терпіти беззаконня, що стосується кожного із нас. Чи стане нас  більше завтра – від цього залежить наше майбутнє в цій державі.

У зв’язку з останніми подіями Миколаївська крайова організація Народного Руху України

ЗАЯВЛЯЄ:

1.Віримо, що нинішні студенти не гірші від своїх ровесників-патріотів героїв Крут, учасників героїчного голодування на майдані 1990 року і помаранчевої революції 2004 року і не залишаться байдужими спостерігачами цієї трагедії.

2. Знаємо, що терпіння народу вичерпано і  злочинний режим демонструє свою агонію, яку ми своїми зусиллями маємо прискорити.

3. Заявляємо, що  Народнийрух України є єдиною суспільно-політичною силою, яка спромоглася відновити державність України в 1991 році і не залишить державу на поталу злочинному антиукраїнському антидержавному режимові а зробить все можливе для спинення цього режиму, підтримуючи протестні настрої і для відродження української нації і повернення колишньої величі, слави і поваги до України в світі.

4. Вимагаємо прискореного розслідування і відкритого суду над злочинцями.

5. Тільки не байдужі громадяни можуть навести лад у своєму місті взявши під контроль дії владних інститутів, що мають бути на служити народу, а не мажорам та скоробагатькам.

Не будьмо байдужими майбутнє залежить від нас!!!

Напомним, как ранее сообщали «Преступности.НЕТ», вопиющий факт изнасилования и попытки убийства в Николаеве 18-летней девушки вызвал немалый резонанс в обществе.

Так, отдельные народные депутаты выступили с инициативой вернуть в Украине смертную казнь. Аналогичное предложение высказали и николаевские «свободовцы».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *