ГАИшники признались, что работают как рэкетиры

 В интернет-блоге министра МВД Виталия Захарченко появилось очередное обращение сотрудников Госавтоинспекции, теперь уже Ивано-Франковской области. Напомним, что предыдущие

обращение ГАИшников Одесской области закончилось увольнением местного начальника Александра Якимовича.

ОБРАЩЕНИЕ:

Дозвольте до Вас звернутись, тому що в Івано-Франківську немає до кого звернутись. Ми група нач. ВДАІ та працівники ДПС хочемо просити Вас про допомогу. Ми не підлі,ніколи нікого не продавали, але це вже край, що твориться в нашій області. Начальник УДАІ УМВС Зінченко В.М. та заступник начальника УМВС Фелик витворяють таке, що нам вже треба брат кредит в банку, щоб задовольнити їхні забаганки.

Ми вже звертались до пана Могильова та начальника Внутрішньої безпеки, та мабуть запізно або ж нашу скаргу ніхто й не розглядав.

Повірте ми просто вимушені звертатись анонімно, бо всіх по виганяють. Як можна працювати для людей, для водіїв, боротись з ДТП, коли всіх нас виганяють на дорогу щоби заробляти гроші, оскільки існує щотижнева звітність по грошах: відділення ДАІ в районах залежно від кількості працівників зобов’язані здати від 3 до 8 тисяч гривень; стройові підрозділи ДПС в тиждень по 2 тисячі $.

Скажіть , будь-ласка, пане міністр, як же ж нам вижити? Ми на дорозі як рекетири. Як тільки Ви приступили до виконання обов’язків, пан Зінченко зібрав весь особовий склад і повідомив, що Вас добре знає і все буде добре, буде працювати доки захоче і відразу поїхав відпочивати з своїм сімейством в Ізраїль. Для цього ми зібрали 10 тисяч $.

А літом була поїздка в Грецію. Як тільки приїхав з Ізраілю то зібрав з нас 150 тисяч $ ніби для вас. Ми цьому не віримо, тому його добре знаємо, але хтось його тримає. Мало того, він все будує для себе. Одну дачу побудував, поруч будує іншу , нібито братові. Другий особняк будує в м. Яремчі, ще один в м.Чернівцях, а крім того є ще й квартира в м. Івано-Франківську.

Так в нього ж 4 дітей, тому йому все потрібно. А всі будматеріали та автотранспорт ми оплачуємо самі. За наші ж гроші купив 2 автомобілі (Мітцубіші та Фольксваген - загальною вартістю 130 тисяч$). Заступник начальника УМВС всіх «пресує» і звільняє з роботи,а Зінченко на другий ден (за викуп) поновляє на службі.

Наш начальник УДАІ Зінченко може робити все що захоче: заступник начальника УМВС Фелик В.І. – його товариш, заступник начальника УМВС Кизимишин М.Й. – його кум, начальник УМВС в області пан Варцаба В.М. – кум. Тоді скажіть будь-ласка, що робити нам ? Наші сім’ї скоро виженуть нас з дому, люди плюють нам в спину, звідки візьметься довіра – кругом тільки прес та гроші.

Якщо можете т. Міністр то допоможіть з цим паном Зінченком щось зробити, тому що скоро буде біда. Ми на вас надіємось і віримо Вам, тому що читали ваше звернення в пресі. Адже скоро вибори і ми справді хочемо вірити в теперішню владу. Але тільки не вірте місцевим контролюючим органам.

З повагою колектив УДАІ в Івано-франківській області.

P.S. Якщо не вірите нам, заїдьте в будь-яке відділення ДАІ , Вам любий інспектор скаже це саме.

Наперед вдячні за підтримку.

 Дорожный контроль
Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *