Одесса. Лидер «Фронта змін» докажет в суде, что выборы массово подтасованы. Яценюк готов к борьбе

 Об этом Арсений Яценюк заявил в эфире программы «Свобода Слова». О готовности помочь одесситам в борьбе за справедливость заявил и народный депутат от БЮТ.

Арсений Яценюк: “Вибори майже пройшли. Предмет персональної моєї турботи – це те, що відбувається зараз в Одесі. Я хочу зазначити – ми висунули в Одесі чинного кандидата Едуарда Гурвіца, ми будемо боротися за кожен голос. Ми будемо йти по судах, по кожному рішенню кожної комісії. і ми там доб`ємося справедливості. Я хочу підкреслити – треба боротися за своє право.

Треба боротися за право українців, які голосували. В мене не було сумнівів, що ні Партія Регіонів, ні які інші просто так нічого не подарують. І коли мова пішла про те, що демократи почали підписувати різного роду заяви про захист від фальсифікації – я казав: «Хлопці доки ви будете підписувати заяви – регіонали будуть підписувати протоколи. Навчиться вже – неможна програвати в них, треба вигравати. Треба бути сильнішим и треба для того працювати».

Тому перший і основний предмет для турботи  - це Одеса. Ми будемо боротися».

Власенко  «БЮТ»: «Что касается Одессы. Я не могу говорить от всеукраинского объединения «Батьківщина», так как нет такого решения, но от себя лично я готов помогать, сколько нужно, если это необходимо для Одессы, так как считаю этот город очень важным и выборы там очень важными».

Арсений Яценюк: «Уже договорились в прямом эфире».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *